Lamminpään Korpi M1 etsii uusia pelaajia

Laji on lentopallo, joukkueen kotipaikka on Tampere ja pelattava sarja Tampereen kuntosarja. Joukkueeseen kuuluu 1 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

LaKon miesten 1-joukkue, M1 on harrasteporukka joka pelaa Tampereen kuntosarjaa. Harjoituksia on syys-kevät kaudella yksi-kaksi kertaa viikossa ja kerran viikossa peli. Harjoitukset ovat pääosin ohjattuja valmentajan toimesta mutta sisältävät hyvin paljon pelaamista. Pelaamme ja harjoittelemme Länsi-Tampereella. Olipa pelipaikkasi mikä tahansa ja etsit uutta porukkaa missä pelata niin tervetuloa harjoituksiin...

Lisäksi lentopallojaostoon miesten puolella kuuluu kaksi muutakin joukkuetta ja he etsivät myös uusi jäseniä.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 4 kuukautta sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Lamminpään Korpi M1: kokoonpano