Lamminpään Korpi M1 etsii uusia pelaajia

Laji on lentopallo, joukkueen kotipaikka on Tampere ja pelattava sarja Tampereen kuntosarja. Joukkueeseen kuuluu 1 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

LaKon miesten 1-joukkue, M1 on harrasteporukka joka pelaa Tampereen kuntosarjaa. Harjoituksia on syys-kevät kaudella yksi-kaksi kertaa viikossa ja kerran viikossa peli. Harjoitukset ovat pääosin ohjattuja valmentajan toimesta mutta sisältävät hyvin paljon pelaamista. Pelaamme ja harjoittelemme Länsi-Tampereella. Olipa pelipaikkasi mikä tahansa ja etsit uutta porukkaa missä pelata niin tervetuloa harjoituksiin...

Lisäksi lentopallojaostoon miesten puolella kuuluu M2- sekä harrastejoukkue jotka etsivät myös uusi jäseniä.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 5 kuukautta sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Lamminpään Korpi M1: kokoonpano